2010. október 1., péntek

Hová is?

Két hét múlva repülünk Tenerifére. Eredetileg Lanzarotéra mentünk volna, de én mindenáron közvetlen repülővel akartam menni, átszállás nélkül és ilyet Münchenből (olcsón) nem találtunk. Aztán azt mondtuk, hogy Tenerifére annyira sok járat van, oda könnyebb olcsóbban valamit találni...végül oda sem találtunk, de akkor már nem volt lelki energiám szervezkedni, egy idegen helyre szállást keresni, így (egy kicsit a lustaság is belejátszott), lefoglaltuk a szokásos tenerifei szállásunkat és végül csak át kell szállnunk Madridba, sőt egyik úton még 4 óra is van a két gép között, azaz így egy egész napunk elmegy csak utazással. Szóval így kerülünk majd két hét múlva negyedik alkalommal az imádott szigetre, ahol majd örögkorunk teleit szeretnénk tölteni. 

Az északi reptérre érkezünk és reptértől reptérig lesz bérautónk, tíz napra 140!!!! Euroért. 

Közben a fejemben erős kaotikus állapotok uralkodnak utazásilag, mert lefoglaltuk a februári thaiföldi utat is, ami végül is egyáltalán nem az lesz, amit ép ésszel foglalnánk - ha nem ilyen hirtelen történt volna minden. Szóval a megszervezett seychelle-szigeteki utazás helyett (aminek árát most nem tudjuk kitermelni), ráugrottunk minden gondolkozás és előzetes tudás birtoklása nélkül egy olcsóbb thaiföldi útra. Így most 16 napig egy Korfu méretű szigeten fogunk ülni, ami ránk egyáltalán nem jellemző, főleg, hogy Thaiföldön jócskán lenne mit megnézni, ha körutazásszerűen mennénk, de ez megint csak növelné a kiadásokat. Így most majd ebből az egy helyből megpróbáljuk kihozni a lehető legtöbbet, egy, vagy esetleg kétnapos, ottalvós kirándulásokkal. De még annyira idegen az érzés. Ázsia! Mit keresk én ott? :-) Izgi.

Azon is filózok, hogyan kezdjem el rendszerezni a 12 görög utazásomat itt a blogban, mert visszamenőleg túl sok munka lenne ennyi beszámolót ide berakosgatni, de mégis szeretném, ha egy helyen lennének valahogy. 
Csodás utazások voltak, de az ideivel elmúlt az a különeges valami (érzés), ami odahúzott. Lezárult egy korszak. A fejem tele van dolgokkal, amiket látni szeretnék a következő években, Görögország e célok között már nem szerepel, nem tud újat adni, kiégett nekem. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről