2012. május 19., szombat

Csodás frank vidék

Nagyon szép napunk volt. 
V-ékhez mentünk (akik abban a pici faluban laknak), fél 12-re értünk oda és grillezéssel indítottuk a szép napot. Gyönyörű idő volt ma, szikrázó napsütés. A hús, a bajor sültkolbászok és V. remek salátái annyira belaktatattak, hogy utána alig voltunk képesek mozdulni és elindulni valamerre. 




Elsőként Treuchtlingenbe mentünk, ahol egy várrom van, ami annyira rom, hogy nem is nagyon érte meg odamenni és a melegben felcaplatni a dombra. 



Aztán megálltunk egy kis tavacskánál csak egy kört fotózni: 



Majd Weißenburg városkába mentünk, ahol már két éve jártunk velük, de este, sötétedés után, Most jó volt nappali fényben is látni a kis városkát és fotózni. Sokat sétáltunk és a végén hatalmas és isteni finom fagyikelyheket ettünk. De bennem még ekkor sem ülepedett le a kiadós ebéd, így a fagyi után megint haldokoltam, mert a gyomrom felért a tüdőmbe. :-) 












Hazafelé úton megnéztük még Ellingen templomát és kastélyát. 





Jó kis kirándulás volt. M. kicsit zsörtölődött, mert egyértelmű volt, hogy nem érünk haza 20:15-ös indulással 20:45-re, a Champions League meccsére, ami minden németnek fontos.

V-ék ma alaposan megleptek, de ez tipikusan a sítlusuk, nem az első eset, hogy képesek hónapokig elsumákolni valamit. Szeretik meglepni az embert, de mi meg nem szeretjük a meglepetéseket, így jó, hogy ez ma kiderült, hogy októberben jönnek velünk Tenerifére!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről