2012. október 9., kedd

Advent Bécsben

Holnap indulunk Tenerifére. Ötödször. A pakolási mizériának is vannak ám előnyei! :-) Például az, hogy baromira utálom és emiatt, kb. 1 percet pakolok és a megerőltető feladat után fél óra szünetet tartok a számítógépnél. Eme szünetek egyikében jött a hírlevelecske az Air Berlintől, hogy vannak csak ma 69 Euroért oda-vissza jegyek! Nézegetni kezdtem, de mindig tök drága jegyeket adott ki, jóval 200 Euro felett. Végül találtam egy sort, ahol ki volt írva, hogy Münchenből ez csak Bécsre érvényes, gondoltam, mi lenne, ha egyszer elmennénk a híres adventi vásár idején. És, láss csodát, kidobta a két jegyet, fejenként 69 Euroért oda-vissza!! Ilyen kevés pénzért még sosem repültem sehova! Azonnal megvettem és már hotelt is foglaltam hozzá a booking.com-on. Tehát december 11-13, Advent Bécsben!!!!! Jippiiii!!! :-)

6 megjegyzés:

  1. Nálunk a Wizzair volt a rekordolcsó jegy 300 Ft Malaga-Budapest most áprilisban :-)
    Rómába Bécsből a Nikiékkel 1 EUR-ért, Bp-Velence meg 1000 Ft/fő volt oda-vissza sztem még a Skyeurope-pal. Én is vadászom ezeket :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Enikő, sajnos itt ilyenek nem léteznek, csak Berlinből, de Münchenből a legdrágább minden jegy, tök szívás, de ez van.

      Törlés
  2. Üdv itt nálunk Tenerife-n:)Remélem most is jól érzitek magatokat! Várom a részletes beszámolót, hogy legyen miből meríteni a kirándulásokra:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, megjöttünk (sajnos) haza. Nagyon jó volt! Bővebben majd a napokban, sajnos a munk amiatt nem tudok olyan gyors lenni, ahogy szeretném.

      Törlés
  3. de jóó! örülök nagyon. én így foglaltam a Barcelona jegyeket, hogy jött a hírlevél és elkezdtem mazsolázni hogy mikor és hova a legolcsóbb. :D aztán tessék felrakni a számlálót is hozzá, ha hazajöttetek! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, már azonnal csináltam számlálót, de nem volt kedvem megcsinálni kétszer (Wien és Bécs), így a Wien-t kitettem a német blogomba, ide meg nem szántam, de lehet, hogy átmásolom azt akkor ide...Most jöttünk meg, éjfélkor...

      Törlés

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről