2014. november 17., hétfő

Jövő évi terv

Még el sem utaztunk idén a nagy utazásra, máris áll a jövő évi terv. 
Ugyanis máris kérték a munkahelyen a tervezetet, mert egyre több kisgyerekes kolléga van, akik mind a szünidőben akarnak elmenni nyaralni és ez egyre nehezebb lesz, mert egyszerre max. két ember mehet el. 
Mi már megszoktuk, hogy mi akkor megyünk, amikor nincs szünidő, illetve ünnepnap, így sajnos nekünk azok a napok sem jöhetnek szóba, amiket mások ünnepnapokból kreálnak egy áthídalónappal négy nappá. 
Hazahoztam a kérő cetlit. Fogalmunk sem volt a jövő évről. Leültünk, megbeszéltük, beírtuk, mikor mennyi időre (+/- pár nap eltérés lehet) és kitaláltuk magunknak, hogy mikor és hova, már csak meg kell szervezni. 
Egyelőre erről még bővebbet nem mondanék, minden esetre a nyári utazás, ami Chios-Ikaria szeretne lenni, lehet, hogy teljesen más lesz, mert iszonyatos repülőjegyárak vannak és pl. Szardíniára vagy Mallorcára eljutok ennek a 4-ed része árából. 
Sosem gondoltam volna régen, hogy pont egy Görögország utazás okozhat anyagilag problémát. 

Most pedig még pár kemény nap áll előttünk munkaügyileg és azután kezdődik a nagy utazás, amihez már elkezdtem pakolászni. Az utazás során nem lesz blogbeírás és utána sem rögtön.

7 megjegyzés:

  1. Szuper utazast kivanok erezzetek nagyon jol magatokat!Mar most varom a beszamolodat na es a fotokat! :)
    Udv.Orsi

    VálaszTörlés
  2. Jó utazást,és tengernyi élményt kivánok,kicsit önző módon is,hogy aztán mi is tudjuk élvezni a beszámolóidat!

    VálaszTörlés
  3. Köszi Orsi és Miskolciutas. Az csak természetes, hogy lesz sok kép és beszámoló.
    üdv

    VálaszTörlés
  4. Jó és biztonságos utazást, nagyon sok szép élményt kívánok. A beszámolót pedig majd kíváncsian várom.

    VálaszTörlés
  5. Szia Andi!
    Mi az utóbbi években az osztrákokkal utaztunk ide-oda. De most baromira megemelték a jegyárakat.
    Ikaria kapcsán, a legutolsó (szept 24) gépre vettem jegyet Samosra, 99 Euro/fő. Onnan áthajózunk Ikaria szigetére, majd egy hét után vissza. Samoson is eltöltünk egy hetet, mivel kedvenc szigetünket nem hagyjuk ki jövőre sem. De visszafelé már Aegeanair-re vettem jegyet. Persze kényelmesebb lett volna a már bevált közvetlen járat vissza Bécsbe is, de hát így tudunk spórolni. (Samossal kapcsolatban még tartozom neked egy vallomással)
    Üdv
    Misi(arc)

    VálaszTörlés
  6. Helo Flögi!

    Szeretnék létrehozni egy utazással kapcsolatos blogot napi rendszerességgel, hogy minél többen megismerjenek minél több tájat.
    Nem száraz utikönyvet, hanem élő kalandokat akarok feltenni a blogra. A sajátjaim mellé örömmel feltenném a te útleírásaidat is, ha hozzájárulsz és küldesz anyagot.

    http://nemkonzerv-utibloog.blogspot.hu

    Üdvözlettel:

    Cséti Attila
    5300 Karcag, Kossuth tér 11-13
    0630-9792185
    www.berekinyaralas.ucoz.hu

    VálaszTörlés
  7. Kedves Attila, köszönöm az érdeklödést, de sajnos nemleges a válaszom, nem szeretném a blogom taralmát más oldalakon megosztani. Tehát bármi kimásolását, és felhasználását a blogból nem engedélyezem. Megértésed köszönöm. Üdvözlettel

    VálaszTörlés

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről