2015. június 1., hétfő

Magyarország - Lakoma Velencefürdőn






Az arborétum után minden vágyunk volt valahol lángost enni és ehhez a közeli Velencei-tó nagyon jónak ígérkezdett. Útközben láttunk még egy csodás (de omladozófélben lévő) épületet. 





Végre egy gólyafészeket is megszemlélhettünk közelebbről. 







Majd Velencefürdőn ettünk lángost és halat és halászlevet és palacsintát...míg annyira tele voltunk, hogy még éjfélkor is a gyomrom a tüdőmben volt. :-) 







Végül pedig egy kellemes beszélgetős délutánt töltöttünk el barátainknál. 


2 megjegyzés:

  1. Húúú, most összefutott a nyál a számban... a finom hazai! :-)

    VálaszTörlés
  2. szervusz Andi! Mindig nagy örömmel olvasom az írásaidat. A magyarországi rész különösen megkapó, mert rávilágítasz arra, hogy mi, az itt élő emberek nem látjuk meg ezt a sok csodát. Az "új" gépeddel tényleg nagyon élénk minden. Köszönöm üdvözlettel vscotina

    VálaszTörlés

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről