2015. december 25., péntek

Gran Canaria - Barranco de Arguineguin

Elérkeztünk beszámolóm utolsó történetéhez, az utolsó kirándulásunkhoz, a GC-505-ös úton felfelé Arguineguin völgyében a Soria víztározóig, majd egy hágón át vissza Mogan völgyében. Mint ahogy már megszoktuk, ez is egy zöld, pálmákkal benőtt, vadregényes szurdokvölgy volt és a víztározója is majdhogy nem üres volt - már nem is vártunk mást.










Soria víztározó gátja






























A szurdok feletti hágóban is volt egy mini víztározó: 


Itt pedig már a hágón átjőve Mogan völgyébe, fentről az egész völgy, Mogan településsel: 






3 megjegyzés:

  1. Ez nagyszerű volt, és mivel februárban majd pont ide utazom, ennyire hasznos még sosem volt. :)) mindenesetre nekem emelte az izgalomfaktort, kifejezetten nagy várakozás tekintek az út elé.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek örülök, hogy tetszett. Sajnos Infókat a helyekről nem írtam bele, bevallom, ilyen részletes beszámolókhoz már lusta vagyok, de úgy gonodolom, hogy ami az útikönyvben benne van, azt minek írjam le.

      Törlés
  2. Örülök, hogy jól sikerült az utatok, szépek a fényképeid(mint mindig :-) )

    Nektek is nagyon boldog, utazásokban és élményekben gazdag új évet kívánok!
    Ditke

    VálaszTörlés

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről