2015. december 23., szerda

Gran Canaria - Fataga völgye

Spontán ötlet volt az eznapi kirándulás. Egyszerűen csak kinéztem a térképből egy szimpatikusnak tűnő utat, ami nem megy be nagyon mélyen a hegyekbe. A Fataga völgye, amin felmentünk és a párhuzamos másik völgy, amin lejöttünk, hihetetlen pálmaoázisokat rejtett. 

Mirador de Fataga








Arteara település pálmakertjei: 










Ennél a mini településnél, Artearánál, egy tíz perces sétával el lehet érni egy ásatási területet, ami minket nem érdekelt, mi csak a pálmákkal teli kerteket akartuk közelebbről megnézni. Csodálatos látvány volt ez a pompás növényzet és a háttéren a szurdok magas falai.
















papaya







Később elértük Fataga falut, ami nagyon hangulatos volt és ismét az egész környék a tenerifei Mascara emlékeztetett.



A narancsfákon a termések mellett egyidejűleg virágok is voltak, amiknek hihetetlen finom illatuk van. 







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről