2016. június 3., péntek

Portugália - Algarvé: Tavira

A Ria Formosa park után tovább autózunk kelet felé és a következő nagyobb városban, Tavirában állunk meg. Szerencsénkre itt sem esik már az eső. Ez a város az, ami a mi ízlésünk lenne, szállás szempontjából, mert nyugalmas, nem olyan őrült módon turistás, sok hangulatos étterem van, kellemesebb árakkal, mint másfelé. Tetszik a hely.





























Innen még elautózunk a spanyol határra, egy pillanatra megállunk Vila Real de Santo Antónioban a Guadiana folyó partján, ami nagyon széles és egy hosszabb szakaszon az országhatárt képezi. Innen még elugrunk Castro Marimba, ahol egy hatalmas nagy erődítmény van, de már későre jár és zárva van. Végül pedig haza indulunk és ránk esteledik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről