tag:blogger.com,1999:blog-3655089984313933803.post8071698042964472557..comments2022-09-08T17:57:10.073+02:00Comments on Flögi utazásai: Fuerteventura - 8. napFlögihttp://www.blogger.com/profile/16032704942994316859noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3655089984313933803.post-42144393694048825142013-12-08T11:29:30.365+01:002013-12-08T11:29:30.365+01:00Igen, piciket én is szoktam csinálni, olajban. a g...Igen, piciket én is szoktam csinálni, olajban. a garnélák, halak is összemennek nagyon, elveszítik a sok víztartalmukat. üdvFlögihttps://www.blogger.com/profile/16032704942994316859noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3655089984313933803.post-55808567217642383732013-12-08T02:56:59.726+01:002013-12-08T02:56:59.726+01:00Mi kisebbeket vettünk, bő olajban sütöttem jó soká...Mi kisebbeket vettünk, bő olajban sütöttem jó sokáig. Nagyon összementek, hihetetlen térfogat vesztésük van, de finomak lettek:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09220574491042011705noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3655089984313933803.post-12758462482148176282013-12-03T14:09:46.303+01:002013-12-03T14:09:46.303+01:00Nem probléma :-) nem írtózom tőle és tényleg isten...Nem probléma :-) nem írtózom tőle és tényleg isteni finom, ha jól készítik el, már sokszor ettem és fogtam is. :-) Mondjuk élve nem szeretném fogdosni, mert nagyon rossz érzés, ahogy a tapadókorongjai rádcuppannak. :-) Flögihttps://www.blogger.com/profile/16032704942994316859noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3655089984313933803.post-28440604925622173632013-12-03T07:50:33.498+01:002013-12-03T07:50:33.498+01:00Eleve nagy bátorság volt megfogni ezt a micsodát :...Eleve nagy bátorság volt megfogni ezt a micsodát :-D Én tuti nem mernék hozzányúlni....Megenni meg pláne nem.... :-DÉnhttps://www.blogger.com/profile/07866036322496440289noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3655089984313933803.post-64074040694252046692013-12-02T20:01:26.701+01:002013-12-02T20:01:26.701+01:00Szia István, lehet, hogy az vagy, akire ma a beszá...Szia István, lehet, hogy az vagy, akire ma a beszámolóm írásakor gondoltam. Valaki írt beszámolót anno a hellasz.hu-n, hogy Tolóban polipot fogtak és elkészítették, de már nem tudom, hogy ki. Végül is mindig visszatettük a grillre, a végén már nagyon sokáig ott volt, de sehogy sem lett jó. Én grillről imádtam, serpenyőben is jó persze, de most grillezni akartuk. Mivel egyszer Tenerifén is Flögihttps://www.blogger.com/profile/16032704942994316859noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3655089984313933803.post-5706707563573253312013-12-02T19:05:42.682+01:002013-12-02T19:05:42.682+01:00Mi már többször készítettünk Görögországban "...Mi már többször készítettünk Görögországban "saját fogású" sült polipkarokat. Legközelebb bátran süssétek tovább, megpuhul az idővel. Elképesztően sok vizet engednek a karok! Célszerűbb serpenyőben kis olaj hozzáadásával sütni és akkor nem szenesedik meg a külseje.<br /><br />üdv, IstvánTubihttps://www.blogger.com/profile/04676258022655728086noreply@blogger.com