2011. július 27., szerda

Kirándulás a Teegernsééhez


Egy kedvelt München-közeli tó, a gazdagok lakó-és üdülőhelye, ahol ma pár kellemes órát eltöltöttünk. Sétáltunk egyet, majd ebédeltünk egy bajor étteremben (nem volt drága és mind a három kaja nagyon finom volt). 




Aztán anyós kedvéért hajókáztunk a tavon egy órát, amit főleg ő élvezett, mert mindennek úgy örült, mint egy kisgyerek, minket meg csak ringatott a víz és egyre álmosabbak lettünk. Aztán fagyiztunk egyet és sétáltunk egy másik tóparti faluban, ahol a kirakatokat nézegettük és totálisan legyökereztek a lábaim, pl. egy mezei farmer 130 Euro volt, egy mezei nyári ruha 190, egy kis tavaszi zakó szerű kabát 400, egy Dirndl (női kötényes bajor népviselet) 800, egy pár fekete alkalmi cipő 300 és egy férfi bőrkabát 4.998!!! Euro volt!!! Az ég befeketedett és elindultunk haza. Azóta is állandóan ásítozom. 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről