2011. szeptember 22., csütörtök

Tervek 2012-re

Úgy gondoljuk párommal, hogy a nagy afrikai utazás után kicsit szünet lesz ezekkel a nagyokkal. A következő években szeretnénk Európát jobban bejárni. Régi vágy volt Portugália, nekem Dél-Olaszország (amiről M. hallani sem akar), tíz éve halogatjuk a barcelonai kiruccanást, Svájc és az észak-olasz tóvidék...
Jövőre "páros" év van, azaz a "családi törvénykönyv" szerint Tenerife éve.:-) Már most nagy szeretettel, vágyakozással gondolunk arra, hogy késő ősszel ismét oda utaznánk. Bár így újra kiesne Görögország, az én nagy szerelmem, ami nagyon fáj. Tegnap hallgattam görög zenét és iszonyúan elfogott a vágyakozás. Az illatok, a hangok (kabócák és zenék), az ízek és azután a gyönyörű tenger után. Talán egy évet kibírok még nélküle. 

Szóval a jövő évi felállás: Tanzánia, Barcelona és Tenerife (esetleg, ha nem, akkor a görög Chios). 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon tárolásra és feldolgozásra kerülnek.