2014. november 11., kedd

Kirándulás Kelheimból

November első napjaiban csodálatos idő volt. Három szabadnapom volt és minden nap napoztam egy órát az erkélyen, 24 !!!! fokban. Meg is fogta a karomat a nap. 

4-edikén már hűvősebb  lett, ezen a napon találkoztunk Kelheimban a barátainkkal, hogy egy kisebb erdei túrát vitelezzünk ki a Weltenburg kolostorhoz. Pechünkre hajó, sem komp már nem járt, így a Duna egyik oldalán ragadtunk és nem sikerült a terv, miszerint a másik oldalon jövünk majd vissza. De ez mindegy is volt. Lényeg, hogy együtt voltunk, kint a friss levegőn, a szép őszi természetben és erről osztok meg most veletek is egy fotósorozatot. 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről