2013. október 31., csütörtök

Mindjárt Fuerteventura

Már csak 3 napot kell dolgoznunk és repülünk Fuerteventurára. Amilyen szép a csengése, oly kevésbé vágyakoztam (a többihez képest) erre a Kanári szigetre, mert egy puszta homoksivatag, ami számunkra nem annyira vonzó érdekesség. De nem akartuk Tenrifét vagy Lanzarotét, ahol már jártunk és Gran Canariára nem találtam az elképzeléseimnek megfelelő szállást, így mivel most úgysem akarunk túl sokat menetelni és nézelődni, hanem főleg pihenni, strandolni, és télire napenergiával feltöltődni, erre a célra tökéletesen meg fog felelni ez a sziget és a szállásunk is.
A pici, hangulatos studió, Corralejoban van és egy hatalmas tetőtersasszal, grillezővel és nyugágyakkal (sajnos medence nélkül) ígéretes kikapcsolódóhelynek tűnik.

Harmadik alkalommal lesz, hogy a születésnapom egy külföldi nyaraláson ér, amit egy csodálatos vacsorával szoktunk megünnepelni. Ezen kívül ugyanerre a napra esik a második hónapos házassági évfordulónk is! :-) Mivel, szokás szerint a laptopot nem viszem magammal, így a beszámolóm az eddigi szokásomhoz híven, rögtön a nyaralás után kedzem majd el írni és közzétenni. 


"Saludos"

1 megjegyzés: