2014. április 2., szerda

Innsbruck - 4. rész


Végül is csak az a török gíroszozó járt a fejünkben, amit még meglehetősen a sétánk során láttunk és meg is találtuk ismét. Ide beültünk és ezt a hatalmas nagy gírosztálat ("Portion Kebab Teller") rendeltük meg mindketten. De ide még mindenképpen vissza fogunk térni, akár legyünk csak átutazóban is Innsbruckban, mert isteni finom volt és a választák is hihetetlen volt. Volt pizzájuk is és azok között is volt gíroszhusis. Itt kezdődik ez a sétáló utca a hídfőnél, ahol (balra) az Ottoburg áll, a vele szeközti, jobb oldali épületben, ahol  pizza tábla áll, van a "Magic Kebab" üzlet. Csak ajánlani tudom, aki erre jár, térjen be, ha megéhezett, garantáltan jól lakik. 


Durranásig telt bendővel ismét sétára volt szükségünk, így elindultunk az Inn partján a következő híd felé, nagyon szép volt végig a környezet és így véletlenül végül a Hofgartenben landoltunk, ami egy szép nagy park. Átmentünk a hídon és elindultunk visszafelé, a parkoló kocsink irányában. Most a másik oldalról is csodás képeket tudtam készíteni a városról. 
Hát, ilyen volt ez a csodálatos nap Innsbruckban. :-) 

6 megjegyzés:

 1. Nagyon szépen mutattad meg képekkel Innsbruckot! Szerintem mindenki kedvet kap hozzá :-) A fotók igényesek, mint mindig :-)

  VálaszTörlés
 2. Egyszeruen csodalatos!! Nagyon jok a fotoid es a beszamolod is,koszi!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Készi Orsi, örülök, hogy tetszett! üdv

   Törlés
 3. Gyönyörű hely, gyönyörű képek! :-)

  VálaszTörlés
 4. Jó volt nézegetni,nyáron megyünk Svájcba,megállunk itt...szétnézünk a saját szemünkkel!

  VálaszTörlés