2014. április 2., szerda

Innsbruck - 4. rész


Végül is csak az a török gíroszozó járt a fejünkben, amit még meglehetősen a sétánk során láttunk és meg is találtuk ismét. Ide beültünk és ezt a hatalmas nagy gírosztálat ("Portion Kebab Teller") rendeltük meg mindketten. De ide még mindenképpen vissza fogunk térni, akár legyünk csak átutazóban is Innsbruckban, mert isteni finom volt és a választák is hihetetlen volt. Volt pizzájuk is és azok között is volt gíroszhusis. Itt kezdődik ez a sétáló utca a hídfőnél, ahol (balra) az Ottoburg áll, a vele szeközti, jobb oldali épületben, ahol  pizza tábla áll, van a "Magic Kebab" üzlet. Csak ajánlani tudom, aki erre jár, térjen be, ha megéhezett, garantáltan jól lakik. 


Durranásig telt bendővel ismét sétára volt szükségünk, így elindultunk az Inn partján a következő híd felé, nagyon szép volt végig a környezet és így véletlenül végül a Hofgartenben landoltunk, ami egy szép nagy park. Átmentünk a hídon és elindultunk visszafelé, a parkoló kocsink irányában. Most a másik oldalról is csodás képeket tudtam készíteni a városról. 
Hát, ilyen volt ez a csodálatos nap Innsbruckban. :-) 

6 megjegyzés:

 1. Nagyon szépen mutattad meg képekkel Innsbruckot! Szerintem mindenki kedvet kap hozzá :-) A fotók igényesek, mint mindig :-)

  VálaszTörlés
 2. Egyszeruen csodalatos!! Nagyon jok a fotoid es a beszamolod is,koszi!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Készi Orsi, örülök, hogy tetszett! üdv

   Törlés
 3. Gyönyörű hely, gyönyörű képek! :-)

  VálaszTörlés
 4. Jó volt nézegetni,nyáron megyünk Svájcba,megállunk itt...szétnézünk a saját szemünkkel!

  VálaszTörlés

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről