2014. április 1., kedd

Innsbruck - 3. rész

Bandukoltunk keresztül-kasul az utcákon, céltalanul, közben nézegettük folyton, hogy hol mit lehet enni és rengetegszer láttunk ázsiai gyorsbüfés éttermet, de valahogy Dönerre vágytunk (török gírosz vagy kebab). Közben pedig szebbnél szebb épületeket láttunk és mindegy, melyik irányba néztünk, mindenfelé ott magasodtak a havas hegyek a város incsei felett. 






Egyik utcából az egykori olimpiai síugró sáncra is rá lehetett látni: 


Aztán ismét beletorkolltunk ebbe a meseszép Maria-Theresien Strasséba, aminek egyik végében a hegyek magasodnak, másik végében a Diadalív áll és közte csodaszép színes vakulatú házak  sorakoznak. 










A villamosnak és a busznak egyforma a színe Innsbruckban, ilyen szép meggypiros: 






1 megjegyzés:

  1. A Maria Theresien Straße számomra a legszebb a városban. A magnóliával a kép előterében feltetted az i-re a pontot, gyönyörű!!!

    VálaszTörlés

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről