2011. október 7., péntek

Mindjárt Lanzarote

32 nap! Mondhatjuk egy hónapnak is. Az idő múlását tekintve pedig nevezhetjük semminek is. :D Mindjárt utazunk!
A nagyon hamar rendezett foglalások hátulütője ez, hogy az ember lefoglalja az utazást, mint mi, ha jól emlékszem, januárban talán, és utána meg utazgat még máshova, meg már tervezi az azután következőt is és közben egy csomó más dolog is van, és az egyik utazás szőnyeg alá söprődik. Na, így volt ez Lanzarotéval. Eddig nem foglalkoztatott. Most viszont elkapott a gépszíj és folyton rá gondolok, örölük neki, libabőrös leszek és elkezdtem végre az útikönyvet is olvasni, mert hogy eddig fogalmam sem volt még, miket fogunkott csinálni és valamikor azt is ki kell találni. Repülőjegyek és a szállás év eleje óta megvannak, autót úgy két hónapja foglaltunk. Már csak egy flakon naptejet kell venni, semmi mást. 
Vágyakozom a nyári meleg után, a mediterrán növényezt és a tengerben fürdés után. Örülök, hogy ismét ehetünk finom halakat és remélem, hogy sikerül egy gyalogos vulkántúrát is beszerveznünk. Várom és nagyon örülök neki. 

Lanzarote, Döme fotói (képeit engedélyével mutatom):
El Golfo
Martianez kaktuszkertje

Timanfaya Nemzeti Park

Fenti képek mindegyike ismerősömtől, "Dömétől" származik és engedélyével mutatom itt őket. 

2 megjegyzés:

  1. Kedves Flögi!
    Nagyon örülök, hogy megtaláltam a blogodat! Mi Tenerife-n élünk, így először a szigetről szóló bejegyzéseidet olvastam el. Délen lakunk, így nekem is sok meglepetést tartogatott a részletes, élvezetes útleírás. Nagyon hálás vagyok neked, mert általad olyan helyekre juthatunk el, amikről eddig fogalmunk sem volt, pedig szeretünk kirándulni. Gondolom magyarul nem jelent meg az a könyv amiből tájékozódtatok, de nem baj, a párom beszél németül, majd megpróbálom rávenni, hogy olvassa el. Ha mégsem sikerül, akkor is remekül tudok majd tájékozódni a te leírásaid alapján, amiket nem győzök elégszer megköszönni!
    Csodás utazást kívánok neked Lanzarotén is!
    Üdvözlettel: M. Andrea

    VálaszTörlés
  2. Szia Andi (én is az vagyok)! Nagyon örülök, ha segítségedre lehetnek az írásaim, ha bármi kérdésed van, nagyon szívesen e-mailben is.

    VálaszTörlés

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről