2012. április 11., szerda

Hova is?

Nos, a gondolatok nagyon gyorsan változnak. 
Izlandról vettem útikönyvet, de valahogy annyira távoli, idegen volt az egész, és olyan pokoliak (állítólag) az árak, hogy valahogy most nincs kedvem totálisan leszervezni ezt az utat jövő nyárra. 
Közben M. látott egy filmet Portugáliáról és azóta azt hajtogatja, ő nyáron oda akar menni. Remek, mert eddig én is mindig akartam, de elhessegetett, őt nem érdekli. Most, hogy mégis, hát persze, hogy mennék én is. :D
De közben előjöttek régen vágyott és szőnyeg alá sepregetett helyek is, így Szicília és Toszkána, de leginkább egy Dél-Sváj, Matterhorn-mászással és a határvidéki Lagokkal. Távoli nagy utazáshoz most valahogy nincs energiám - mármint a szervezéshez. Most úgy érzem, szívesebben fogadnék el egy utazási irodás kész csomagot, mint hogy hónapokig bújjam a netet repülőjegyek, szállások után és egyáltalán kitaláljam, milyen helyeket kell megnézni. Nem lehetne, hogy valaki a fenekem alá tolna inkább egy kész utazást? Néha van ilyen fázisom, na, hogy totálisan beleunok, hogy mindig nekem kell elolvasni az útikönyveket, a fórumokat stb. Most éppen nincs kedvem. 
Megint olyasmi van bennem mint tavaly Thaiföldnél volt, elmenni, két hétre pihenni, lábat lógatni, tervezgetés nélkül, ami a környéken van, azt oké, megnézni, de nem hajtani magunkat, mint a vadak, nem körutazgatni. Mit megadnék egy két hetes görögországi nyaralásért, finom langyos tenger, sok-sok gíroszzabálás (istenem, már el is fogom felejteni az isteni ízét), kellemes zene, virágpompa...de nem, ez csak álom marad, mert M. nem akar oda utazni, most meg méginkább nem, hogy a görögök nem éppen szimpatikusak már a németeknek...
Szóval, mi lenne egy ilyen kis láblógatós Thaifölddel? Koh Samui jönne be, már nézegetem is...:D

Na, de ennyit persze nem utazunk jövőre és egyelőre még a 2013-as év titka, mi is lesz ezekből. Chile, és a hármas afrikai kombi egyelőre kilőve - anyagi vonzatok miatt főleg. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon tárolásra és feldolgozásra kerülnek.