2015. szeptember 4., péntek

Kirándulás a Tegernseenél

Itt volt anyósom, aki idén már 79 éves és még most is a hegyekbe vágyódik és kisebb, nagyobb emelkedők nélküli túrákra is vállalkozik még velünk. Ezt a túrát a Teegernseenél ő választotta ki. 

férjem, anyósom és sógoromAzért voltak emelkedők is, ahol kicsit többet pihentünk. Jó másfél órát mentünk a tó egyik végéből a közepéig, ezen a magaslati úton. Majd egy apátság/kolostor és sörfőzde éttermében ebédeltünk, ami robbanásig tele volt emberekkel. 

Őszi kikerics, a krókuszok rokona:Még sétáltunk, fagyiztunk és el is repült a nyári forró nap, ami a hazafelé úton zivatarral végződött. 

1 megjegyzés:

  1. Tegernsee közel olyan kedves hely nekünk, mint a Chiemsee. A hétvégi célunk is odavezet.
    Nagyon szép fotók, szinte mindegyikre nagyon jól emlékszem. Úgy érzem, ha nézem őket, hogy ott állok ahol fotóztad. :-)

    VálaszTörlés

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről