2013. június 1., szombat

Barcelona - Az eső hízlal!!!

Még otthon szétnéztem az interneten, hogy ha rossz idő lenne, vannak-e amolyan pláza féleségek és ki is írtam magamnak négyet. De a cetli most nincs nálam és csak a Glories név ugrik be.
Lemegyünk a hegyről busszal a Placa de Espanya-ig és onnan pedig metróval a Glories térig. Itt azonnal meglátjuk a sok képeslapról már ismert "?"-alakú épületet, amiről azt hisszük, az a bevásárlóközpont, de ez egy hotel. 


A mi  bevásárlóközpontunk (szintén Glories néven) kb. 100 méterre van innen és reméljük, hogy jó sok büfé lesz benne, hogy ott menedéket találunk az eső elől és jót ebédelhetünk is.  

Így is lesz. Találunk egy "all you can eat" ázsiai éttermet, ahol 8,75 Euro-ért annyiszor és annyit lehet hozni a büfékből, amennyit csak akarunk (az italért külön kell fizetni).
Elképesztően nagy az étterem kínálata, fel sem tudom itt sosorlni a sok kaját...
Eszünk előételt, majd kétszer hozunk különböző főételeket, ezután (mivel még mindg esik) kedvet kapunk a nyers büféből is süttetni valamit (halat és zöldségeket), majd eszünk még deszertet is, én gyümölcsüket, M. mégegyszer sushit, ami amúgy előétel, de úgy ízlett neki. Szóval összesen fejenként négy teli tányér kaját eszünk, ami négy napi ebédünk is lehetett volna. Nem csoda, hogy ezután szinte rosszul vagyunk. Minden esetre nehezünkre esik megmozdulni is.







Közben szakad az eső és igazán nincs kedvünk elmenni innen, sikerül is majdnem 3 óra hoszzán át szabályosan zabálnunk :-) de a végtelenségig nem ehetünk, még ha az eső is a hibás. :-)

Valamikor elindulunk vissza a városba. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről