2013. június 2., vasárnap

Barcelona - Csavargás

Ahogy feljövünk a metróból, szerencsére már nem esik az eső, így elindulunk a környező utcácskákban bonyongani, csak úgy össze-vissza. 








Amikor olyan eldugott részekre jutunk, ahol már turista meg sem fordul, és néhány gyanús kinézetű alakot látunk, rossz érzésünk lesz és inkább visszamegyünk a turistásabbra részekre.
Be akrunk menni a Mercat Santa Caterina, modern vásárcsarnokába, de ez már mára zárva van sajnos. Ismét pechünk van. :-( 

Ezután leülünk a Katedrális terén, a hosszú kőpadsorra és sokáig ücsörgünk ott. Majd elkezd megint szemerkélni az eső. 





Az estét a szobánkban töltjük, unalmasan, de az esőben és hidegben nincs már kedvünk sokat mászkálni. Igen lehangoló, ha értékes utazásos órák, néha napok vesznek el így, de azzal vígasztaljuk magunkat, hogy minden jobb, mint dolgozni, tehát egy szürke barcelonai egérlyukban unatkozni is jobb annál. :-) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről