2016. december 16., péntek

2017

Ismét a végéhez értem egy beszámolónak. A következő nyaralásig jó pár hónapot kell várnotok, addig itt némaság lesz, ha csak nem megyünk valamerre kirándulni itt helyben. 

Olyan sok kétkedésünk még soha nem volt egy következő évet illető utazásokkal kapcsolatban, mint idén. Egyszerűen túl sok hely volt a fejünkben és képtelenek voltunk dönteni, de sok hely meg csak amolyan "vészmegoldás" volt, hogy "jó, oda is el kellene menni", de még sem villanyozott fel eléggé. Nem is sorolom most fel, miket terveztünk már el szinte biztosra, míg az első utazás teljesen más lett, a többiről meg még mindig fogalmunk sincs. 

Egyelőre nem árulok el annál többet, mint hogy teljesülhet férjem álma, ezzel a repülőgéppel fogunk repülni: 

Airbus A380

2 megjegyzés:

  1. És mikor tudhatunk meg többet? :-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hamarosan, ha lesz időm és kedvem egy bővebb, hozzá kapcsolódó bejegyzést készíteni. ;-)

      Törlés

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről