2017. július 12., szerda

Regensburg és Waldwipfelweg St. Englmar

Annyi sok lehetőség lett volna, mivel töltsük el az utolsó napunkat, és valahogy Regensburg jutott az eszünkbe. Mi voltunk már ott, nagyon régen, több, mint 10 éve, télen, farkasordító hidegben. Az rémlett, hogy nem volt annyira érdekes, és valami figurás ház volt az emlékezetemben, nem sok más. 

Most is hasonlóan éltem meg, nem tartottam nagyon szép vagy nagyon érdekes városnak. Borult időben értünk oda, de utána meg tűzött a nap. Elment rengeteg idő az ebéddel. 
















Nagyon későn indultunk el a Bajor-erdőbe, még Regensburgtól 70 km-re fekvő Sankt Englmarba, ahol egy erdei kalandpark van (Waldwipfelweg, belépő 7,50 Euro + 2 Euro a fejére állított házba), magas hidakkal a fák koronája felett, sok optikai csalódást előidéző trükkös dologgal és egy fejére állított házzal. Itt rengeteget nevettünk, nagyon jó volt, de már este 7 óra lett, mire végeztünk és elvileg ma, az utolsó esténken Münchenbe akartunk menni csülköt enni, de erre már nem került sor. Helyette fél kacsa evés lett a lakóhelyünkhöz közel.

















3 megjegyzés:

  1. Szuper!!! :-) Ide én is nagyon el szeretnék menni. Nagyon tetszik a fejreállított ház :-) Nem voltak nagyon sokan? Élvezhető volt, könnyen tudtatok fényképeket készíteni vagy várni kellett mire rátok került a sor?

    VálaszTörlés

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről