2011. február 13., vasárnap

Thaiföld - első előtti bejegyezés :-)

Holnap ilyenkor már a reptéren vagyunk, és csak egy óra lesz az indulásig. Bőröndök bepakolva, kellő izgatottság már van és az ülőhelyek is megvannak, azaz az internetes bechekkolás. Ha tudok, írok kintről is pár sort, de amúgy meg majd utólag jön a tőlem megszokott képes, részletes beszámoló. Március 3-án jövök haza. 
Utálom az éjszakai repülést, mert ülve (meg eleve idegen helyen) sosem bírtam még aludni. Az eredmény: egy végigszenvedett éjszaka és az első nap szörnyen kábán és nyűgösen. Meg jó hat órás időeltolódásra is át kell állni. Egy biztzos, az első napon csobbanni fogok az Andaman-tengerben és enni fogok valami fincsi, igazi thai kaját. A többi meg nincs megtervezve, majd adja magát. Illetve nagy vonalakban: az első két pihenős nap után, robogót akarunk bérelni 3 napra és azzal bejárni a szigetet. Majd elmenni pár hajókirándulásra és a második hétben pedig 3 napra autót bérelni, azza messzebbre elnézegetni. Közben pedig sokat pihenni, fürdeni, és sok-sok thai ételt kipróbálni. Amire feltétlenül benevznék, az valami sült bogár kipróbálása, leginkább szöcske!!! :-)

2 megjegyzés:

  1. Akkor jó utat Nektek, várom a beszámolókat! :)

    VálaszTörlés
  2. ...auch hier nochmal einen wunderschönen Urlaub für euch. Lasst es euch gutgehen.

    liebe Grüße
    Nova

    VálaszTörlés

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről