2015. július 8., szerda

Donauwörth

Egyik szabadnapunkon, úgy két hete, kirándulni volt kedvünk. Az időjárás fura volt, minden tíz percben változott, hol vakítóan kék ég és meleg volt, hol koromfekete felhők, zuhogó eső és hideg szél. Így az egész délután alatt négszer kapott el minket a zivatar. 

Donawörthbe érkezve előbb éppen napos idő volt, de hideg szél. Hamar bejártuk a kedves kis városkát. Nem sok mesélnivalóm van róla, így főleg a képek beszélnek: 

De nem tellett sok időbe, mire elért egy hatalmas zivatar és esernő alatt kuporogva vártuk ki a végét.Végül ragyogó napsütésben, egy hatalmas fagyival hagytuk el a várost. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről