2016. január 28., csütörtök

Hófedte Fekete-erdő/Túra Lenzkirch körül

Egy csodálatos nap ez a mai. Ragyogó napsütés, vakítóan kék és és szikrázó hó. Azaz dér. Mert a hó tetején a friss kristályok, nem a hóból vannak, hanem az aznapi dérből. Reggel - 9 fok van, és - 6 fokban túrázunk kint jó 4 óra hosszát. Előbb Lenzkirch felett egy domra megyünk fel, ahol elámít a vakító fehérség, de mégis nekem jobban tetszik a patak völgye, ahol rettenet hideg van, mert árnyékban vagyunk és a patak vize is jeges, dermesztő hideget áraszt magából, valamint enyhe párát, ködöt, ami misztikussá teszi a fotókat. 

Több, mint 150 képet készítek ezen a napon, nehéz lesz ehhez a bejegyzéshez kiválogatni...













































A patakvölgy után még bemegyünk egy erdőbe és ott is még egy jó árát sétálunk.















A jó 4 órás túrázás után St. Blasienbe megyünk, ahol egy cukrészdában melegszünk fel kávé és csokis kappucsínó mellett, valamint én eszem egy fekete-erdei meggyes tortát is, ami számomra nem valami nagy szám. 12 Eurót hagyunk ott ezért a három dologért a cukrészdában! 
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről