2022. június 25., szombat

Mallorca - pihenés, Sant Elm

Szerettünk volna egy lustálkodós napot is, amikor csak a medencénél lennénk, és ez a mai nap lett. A nap égetett, 36 fokik ment fel a hőmérséklet. Pont kifogtuk, hogy a szomszéd telken ezen a szombati napon kellett nekik motoros láncfűrésszel egész délelőtt totál szép pálmafákat kivágniuk. A ricsaj ellenére a medencézést nagyon élveztük. Délben egy tapas tálat készítettünk magunknak és 14 óra körül elindultunk a délutánra kinézett Sant Elmbe (aminek a hangzása nekünk olyan oszták alpesi névnek tűnik). Itt nagyon szép volt a tenger, lassan mélyülő, kristálytiszta. A település parti sétényán, sok üzlet és kávézó, étterem...kellemes hely, de a hőséget alig lehetett kibírni. 


Port d'Andratx

Sant Elm

Montuiri, a mi falunk, ahol este elsétáltunk a falu szélében egy étteremhez. Edinek születésnapja volt és megbeszéltük, hogy egy isteni pellát fogunk enni, de az nem volt, sőt szinte semmi sem volt, csak ez a kétféle hús, steak (belül vértől csurgott és bárányváll).Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről