2012. október 28., vasárnap

Tenerife 2012 - Aguamansa és esti séta Puertoban

Megnézzük még a parkolónál a pisztrángkeltető telepet és fél 2-kor már otthon is vagyunk. Lemegyünk még gyorsan a Martianez üzletbe garnélákat venni és úszunk egyet a medencében. 





Az apartmanházaink hátsó, szurok felőli oldala, itt akartunk szobát legfelül...


Én korábban feljövök, elkezdem csinálni a vacsoránkat, zöldséges rizst, garnélákkal. 



Korán eszünk és 20:15-kor jönnek V-ék és elmegyünk a városba sétálni. Hatalmas kört teszünk és hangulata van az egésznek. A főtéren dobol egy nagy csapat, sok ember gyűlik köréjük. Fagyizunk a legjobb fagyisnál.





Nyitva van a Martianez strand és be lehet menni, sok ember kovályog bent és fényképezkednek a kivilágított szökőkútnál – ahogy mi is. V-ék még feljönnek hozzánk, az erkélyen sörözünk és fél 1 lesz, mire lefekszünk.




2 megjegyzés:

  1. hűűű, gyönyörű lehetett ez a szökőkút, de egy kicsit félelmetesnek is tűnik így képekről. mint valami vulkáni jelenség. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Talán pont azt akarja imitálni...a vulkán szigetén. :-)

      Törlés

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről