2012. október 26., péntek

Tenerife 2012 - Séták Puerto de la Cruzban 4.

Bolyongunk a kikötő és városmag közötti utcákban, majd elindulunk hegynek fel hazafelé és ha már úgyis útba esik a Taoro Park, hát oda is felkaptatunk. 















Ilyen kétszínű levelű bouganvilleát még nem láttam azelőtt, érdekes és szokatlan: 


A 8 képpel korábbin látható toronyház (lakóház) medencéje
- így én is ellaknék, csak nem ilyen ronda házban.






Felhívjuk utcai fülkéből Novát (a német ismerősünket) és megbeszéljük vele a találkozót szombatra. Tőle tudjuk meg, hogy holnap nemzeti ünnep van és az üzletek majdnem mind zárva lesznek. Fél 2 körül érünk haza, eszünk egy-egy szelet kenyeret és lemegyünk  medencéhez. Ilyen lazáknak képzeltük el az itteni napokat, nagyon jól esik a pihenés. 5 óra körül elmegyünk bevásárolni. Két kisebb lepényhalat és egy nagyobb dorádát és samát és garnélákat veszünk. Izgatottan várjuk V-éket, akik most este landolnak a szigeten (velük voltunk Mexikóban). 21 órára érnek oda hozzánk és együtt vacsorázzuk meg a halakat. Fél 12-ig maradnak. Kellemes este volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről