2013. december 2., hétfő

Fuerteventura - Oasis Park 2./ Kaktuszpark

Akinek az állakert nem volt elég és marad még ideje (mert hogy rettentő sok idő el tud menni az állatoknál és a park csak 17 h-ig van nyitva), az mindeképpen menjen át az ingyenes kisbusszal a kaktuszparkba, ami egy domboldalban van. A domb tetején van a ragadozómadárshow helyszíne. A bejáratnál adnak cédulákat, melyik show, mikor kezdődik és hol van. Mi elsőként a délutáni madráshowt nézzük meg, majd utána bejárjuk az állítólag Európa legnagyobb kaktsuzkertjét, ami igazából nem is lehetséges bejárni, mert az ember csak tévelyeg a sok ösvény között. Ugyanazok a kaktuszok vannak, amik a lanzatorei Manrique féle kaktuszparkban is voltak, de itt több van belülök, és némelyikek hatalmas nagyra nőttek már. 

























Innen is jön még sok kép majd később. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről