2019. február 5., kedd

Információ a google-től

Ez az üzenet jelent meg ma a Blogger főoldalán: 

(a szöveg angolul volt és google translettel fordítottam, a nyers fordításon nem változtattam)

Szeretném felhívni azok figyelmét, akik google plust használnak, hogy a mai naptól nem tudnak a blogomban kommentelni és korábban írt hozzászólásaikat is törli a google, valamint ha követőként regisztráltak, onnan is törlésre kerülnek. (már ha jól értelmezem ezt az alábbi szöveget)

"A Google+ API leértékelésének 2019. márciusi bejelentését követően 2019 február 4-én számos változtatásra kerül sor a Blogger Google+ integrációjában.

Google+ widgetek: A „+1 gomb”, a „Google+ követők” és a „Google+ jelvény” widgetek támogatása az Elrendezésben már nem érhető el. Ezeknek a widgeteknek az összes példánya eltávolításra kerül a blogjából.

+1 gomb: A + 1 / G + gombok és a Google+ megosztási linkek a blogbejegyzések és a navigációs sáv alatt lesznek eltávolítva.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha rendelkezik egyéni sablonnal, amely tartalmazza a Google+ szolgáltatásokat, szükség lehet a sablon frissítésére. Kérjük, forduljon a sablonszolgáltatójához tanácsért.

Google+ megjegyzések: A Google + -megjegyzések támogatása elutasításra kerül, és a Google-megjegyzéseket használó összes blog vissza fog térni a Blogger-megjegyzésekhez.
Sajnos a Google+ megjegyzésként közzétett megjegyzéseket nem lehet áthelyezni a Bloggerre, és már nem jelenik meg a blogjában."

Én szerencsére google+-t soha nem használtam, így ez engem, mint követőt vagy hozzászólót másik blogokban nem érint. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről