2019. február 18., hétfő

Meg van a harmadik utazás!

A nyüglődés vége Skiathos lett. 😃
Sajnos Milos, Paros, Kefallonia nem voltak kivitelezhetők a 10 napos verziónkra (más sem nagyon). Miután elfogadtuk, hogy az olcsóbb charterek csak heti egy alkalommal repülnek, kikerestük a legolcsóbb repülőjegyet és ez Skiathosra szólt. Mivel Skiathos nagyon kicsi, így azt is el tudtuk fogadni, hogy csak 6 napot leszünk ott. Már nagyon hiányzik a görög hangulat, jó kaják, tenger, sok bouganvillea, kabócaszó...És Skopelosra is egészen biztosan átmegyünk. Elégedettek vagyunk az eredménnyel. Puccos kis apartman, (eldugva a zöldben, ahogyan mi szeretjük,) is meg van.

5 megjegyzés:

  1. Na siehste, hat es ja doch noch geklappt. Kann mir aber gut vorstellen wie du dich "festgebissen" hast, und das wurde nun belohnt.

    Liebe Grüsse

    N☼va

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tja, trotzdem ist es irgendwo eine "Zwangslösung", da was anderes nicht ging. Aber eine Gute! :-)
      Liebe Grüße

      Törlés
  2. Vorfreude ist die schönste Freude und es wird jetzt ganz sicher auch ein schöner Urlaub. Hoffe, ihr habt auch eine Gesellschaft, die liquide bleibt. Zwei Billigflieger haben ja in den letzten drei Wochen aufgegeben, sehr zum Ärger der Reisenden.

    Liebe Grüße
    Arti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, habe ich leider auch gehört. Wir haben Condor. Sonst versuchen wir unsere Flüge immer mit LH, wenn es geht.
      Liebe Grüße

      Törlés

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről