2019. április 2., kedd

Ismét itt vagyok, megjöttünk Costa Ricaból

Hosszú szünet után, ismét itt vagyok. 

Megérkeztünk Costa Ricaból. Csodálatos volt! Nagyon nehéz szavakban leírnom. Csodálatos ország. Nagyon változatos tájak, fajgazdag állatvilág, mindenhol kedves emberek, csak pozitívat tapasztaltunk. Jó ételek, ízek mexikói irányban. Drága ország, mert az amerikaiknak közel van és főleg ők járnak oda nyaralni, az árak hozzájuk vannak mérve. Veszélyes szituáció nem fordult elő. Három hét csupa élvezet  - "Pura Vida" - Costa Rica úgymond nemzeti jelszava (tiszta élet), a costa ricai nép életmottója, jelentése körülbelül: hála az életért, a tiszta, egyszerű életet élvezni, minden negatív dolgot kizárva, életöröm...a szólást szinte már üdvözletként is szolgálják, hasonlóképpen, mint az amerikaiak "you're Welcome"-ja. 

A három hetünk nagyon intenzív volt, egyetlen pihenőnap sem volt benne, minden nap továbbutazás, aktív programok. Lesz mit mesélnem....hamarosan.

5 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy szerencsésen hazaértetek és hogy minden tökéletesen sikerült, ahogy eltervezted.
    Alig várom a fényképeket és a beszámolót!!!

    VálaszTörlés
  2. Hallo liebe Andi,
    schön das Du wieder da bist und das ihr die drei Wochen genießen und euch erholen konntet.

    Liebe Grüße
    Biggi

    VálaszTörlés

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről