2020. szeptember 12., szombat

Milos - Firiplaka, Adamas

2020. július 11.

A Firiplaka strandot semmiképpen nem akarjuk kihagyni, így ma egész napra felszerelkezve élelmiszerrel, innivalóval, oda indulunk már délelőtt. Még van hely az árnyékban, ott állítjuk fel a sátrunkat, amit a szél nagyon cibál és hatalmas kövekkel tudjuk csak megakádolyozni, hogy ne repüljön el, illetve nem forduljon ki. A hőség a szél ellenére is pokoli. A víz itt tényleg csodás, az egész part álomszép. Élvezzük ezt a napot itt. 

útközben Hivadolimni:


 
Firiplaka:



















 

Este Adamasba megyünk, mert felhívtak a hajós cégtől, hogy másnap megy a kirándulás, vigyünk igazolványt, meg ki kell tölteni a corona miatt is papírokat. Ha már itt vagyunk, sétálgatunk és a kedvenc grilles éttermünkben vacsorázunk. 

 





1 megjegyzés:

  1. Das ist natürlich schade dass du dort dann nicht schwimmen konntest. Haben sie dafür einen Grund genannt? Zuviele Unterströmungen an dem Tag bzw. zu gefährlich wegen der Wellen?

    Sieht jedenfalls schön aus und mit dem Essen haben sie sich ja echt viel Arbeit gemacht.

    Ein weiterer schöner Tag in eurem Urlaub.

    Liebe Grüsse

    N☼va

    VálaszTörlés

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről