2020. szeptember 8., kedd

Milos - Paleochori és Plaka

2020. július 10.

A napjaink egyformán telnek, de élvezzük, pihenünk, jókat fürdünk, jókat eszünk. Eljutottunk a Corona idején mégis két hétre külföldre, Görögországot imádjuk és a munkánál pedig minden jobb. Úgy állunk hozzá az egészhez, hogy persze, máskor sokkal tartalmasabb, felfedezősebb utazást szeretünk és nem csak a strandon henyélni, meg fáj is, hogy nem a sokkal több csodát adó Azóri-szigeteken vagyunk, ahol most lennénk eredetileg, de most az is nagy dolog, hogy eygáltalán tudtunk utazni és egy ilyen csodás helyre és ki tudja, mikor tudunk ismét, ezt meg kell becsülni, szóval viharos szél ide vagy oda, így is élvezzük a nyaralást! Legalább kipihenjük magunkat. 

Ma is egyenesen a Paleochorira megyünk, a tavernában ebédelünk és estig maradunk. Este pedig felmegyünk naplementét nézni Plaka régi erődjébe. Itt este tömegeket gyűlnek össze. Normálisan ezen nem lepődnénk meg, de napközben a strandokon nem érzékeltük, hogy már ennyire sok turista van a szigeten, ahol az első napokban úgy éreztük, hogy csak mi vagyunk. Fent a falakra ülnek az emberek, sokan hoztak magukkal bort, sört, rágcsálnivalót. A naplemente valóban pazar innen. 











1 megjegyzés:

  1. Die Katze ist ja cool, und dazu noch so eine Hübsche♥

    Bin überzeugt das gerade dieser Entspannungsurlaub euch in der Zeit gut getan hat.

    Liebe Grüsse

    N☼va

    VálaszTörlés

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről