2012. február 9., csütörtök

Tanzánia - Szafari megabónusz fotók :-)

Az írással egy kicsit el vagyok maradva, a folytatásra pár napot várnotok kell, addig is egy pár fotó kárpótlásképp. 3 megjegyzés:

  1. Szenzációsak ezek a fotók! Nem is csodálom, hogy alig bírtál választani belőlük a fotókönyvbe! Már nagyon várom a beszámoló többi részét is!

    VálaszTörlés
  2. Szia Viki! Köszönöm. Ma megjött azelső fotókönyvem és a második kettő is kész, végül csak szét tudtam szedni a szafarisat kettőbe és így Zanzibár különálló lesz. Sajnos még nem írtam egy sort sem tovább, lehet, hogy csak hétvégén jön új rész.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép fotók, nem semmi kirándulás lehetett. Ez az a fajta szafari, ahol tilos az autóból kiszállni? Egyébként szerintem néha nem is kell írni, a fotók magukért beszélnek, mint itt. Gratulálok!

    VálaszTörlés

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon tárolásra és feldolgozásra kerülnek.