2012. október 24., szerda

Tenerife 2012 - Séták Puerto de la Cruzban 2.

A város közepén vannak ezek a sziklás partok, ahol ilyen időben, mint ma (amikor nincsenek hatalmas hullámok - amik szinte mindig vannak), lehet fürdeni is. Itt kezdődnek a butikok, a szuvenírásusok sorai. 





A reklám alatti digitáliskejelző 32 fokot mutat!!

A város központban a "Szánalmas Miasszunyunk temploma".







A fenti részen, ahol a sok zöld látszik, van a Taoro Park.

Hatalmas adag nagyon finom fagyi!!!

2 megjegyzés:

  1. Szia Andi!
    Jövő héten megyek Porto de la Cruzba, már tudom is, hogy mit kell megnézni:)Mennyi időt szánjunk a Taoro parkra/Botanikus kertre?
    Most látom a képeken, hogy voltál itt délen is, remélem legközelebb találkozunk!
    Köszönet a gyönyörű képekét és jó tippekért! Mikor látom a halakat a Mercadonában, mindig eszembe jutsz:)
    Üdv: Andi Tenerife-ről

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Andi! :-) A atoro Parkhoz nem kell sok idő, de a Botanikus Kerthez úgy másfél órát számolj! - 3 Euro fejenként a belépő oda. Voltunk kétszer fürdeni délen , egyszer a Fanabe strandon, egyszer a Vistas-on. Még jön jó sok kép Puertoról a napokban. Puertoben el lehet tölteni egy egész napot, de az elég is elvileg mindenre, ha a Loro Parkba nem mentek, mert arra egy külön nap kell. Üdv

      Törlés

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről