2013. augusztus 18., vasárnap

Szardínia - La Maddalena szigetek 3.

Körbehajózzuk kivülről, az óramutató járásával egy irányban az egész szigetcsoportot. A program utolsó állomása fél óra csavargás La Maddalena sziget fővárosában lett volna, de ott valahogy elfelejtődik megállni és meg sem említik, miért, igaz már este 6 óra van. Kár, mert főleg emiatt jöttünk el a programra.

Visszaúton mégegyszer a medveszikla közelebbről: 

Utána még Palauban isteni finom fagyit és pizzát eszünk. Este 8-ra érünk haza és zunanyozás után pakolom a bőröndöket.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről