2013. augusztus 19., hétfő

Szardínia - Utolsó nap és hazautazás

2031. július 10.


Korán kell kelnünk, hogy reggelizhessünk és még összepakoljuk a maradékot. Érdekes módon a hazafelé úton mindig több holmi van, mint odafelé, legalábbis így tűnik, pedig az ember eldob számtalan naptejes, tusfürdős és samponos, testápolós dobozt. Mégis a bőröndöket alig tudom becsukni, pukkadásig vannak és most még a strandholmikat kint hagyjuk, illetve amit majd a hazaútra felveszünk, azt a bűrönd tetején kell hagyni. 

A kicsekkolási időt elég szigorúan veszik, így pontban tízkor meg is tesszük a kilépést és betesszük a bőröndöket egy megőrző szobába, majd a strandcuccokkal, gyümölccsel, itallal, olvasnivalóval letepeszünk a medencénél, ahol délután 4-ig senyvedünk. Átöltözünk, még egyszer elmegyünk az Auchanba enni, majd az autókölcsönzőhöz megyünk (minden simán megy) és még mindig elég korán vagyunk a reptéren az este fél 10-es indulásunkhoz. Amolyan elpazarolt nap volt ez, mert eredetileg reggel 10-kor repültünk volna, ha nem teszik át estére és akkor ma már egész nap otthon rámolhattam, moshattam volna, nem kellene az egyetlen napon, ami még szabad ezer dolgon stresszelni. A medencénél alig vártuk, hogy teljenek az órák, már nagyon haza akartunk jönni. 

Éjfélre érkezünk haza lakásunkba...

Még lesz egy hosszabb, sok mindent magába foglaló összefoglaló írásom is. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről