2015. június 12., péntek

Baden-Württenbergi borvidékek, romantikus középkori települések...

Itt most nem a puzzle játékról ismeretes Ravensbrug városról van szó (bár mindkettő Baden-Württenberg tartományan van), hanem egy jelentéktelen, kis, omladozó várromról, szőlőültetvények közepén, Kürnbach falu közelében. 

Az egész vár nem mondható nagyon érdekesnek, csak egy toronyból, egy belső udvarból és egy érretemből áll. De a környék... 

Még sosem voltam szőlőhegyek (dombok) között, és ez a vidék az első pillanattól kezdve elámított. Totálisan romantikusnak találtam ezeket a szőlődombokat és az jutott eszembe, milyen szép is lenne, egy kockás takarón a szőlőtőkék között üldögélni egy piknik kosárral és egy pohár jéghideg fehérborral. Ez a gondolat az egész napunkat átjáratta romantikával, hogy a fellegek közt jártam a boldogságtól. 


Kürnbach: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről