2013. július 19., péntek

Szardínia - Keleti part Budonitól Arbataxig/Dorgali, Baunei, Punta Pedra Longa

2013. június 25.


Orosei után elérjük Dorgali városkát, ami nem egy nagy szám, ennek kikötője, Cala Gonone viszont szép hely kell, hogy legyen. A faluból egy alagút vezet át a hegyen és annak másik oldalán vezet le az út a tengerpartra, de mivel az idő szűkös, már nem vállaljuk be. Továbbautózunk Gennargentu Nemzeti Parkban vezető iszonyúan szerpentines, 60 kilométernyi úton Arbatax felé. A táj lélegzetelállítóan szép, de nagyon sokáig tart az út. 


Cala Gonone

Sétáló malacok a hegyi úton, csak úgy a semmiből. Korzikán láttunk ilyet sokszor. 


Balra az öböl végében Arbatax. 


Az első falu, amivel később találkozunk, Baunei:

Punta Pedra Longa

Röfi támadásban

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről