2015. június 10., szerda

Mosbach

Következő célunk Mosbach volt. A kisváros pár km-re feküdt a főúttól, egy kis kitérőt kellett tennünk és már kezdett esteledni. Csak a város főutcáján sétáltunk oda és vissza, ami csupa favázas házakból állt és engem ismét lenyűgözött. Isteni olasz fagyit ettünk itt. 






























Sajnos kezdett beesteledni, így nem volt már időnk megnézni azt a sok szép várat és várost, amik még az út mentén feltűntek hazafelé. Ez a környék annyi szépséget rejteget, hogy megérné visszamenni akár két hétre is és biciklitúrákat csinálni, sátrazni...de az ember nem mondhatja minden helyre, hogy "ide még vissza kell jönnöm", mert akkor soha nem jutnák el új helyekre. 




2 megjegyzés:

  1. Ismerős érzések, mi is gyakran mondjuk/érezzük ide vissza kell jönnünk... nem mindig jön össze, mert ugye az új ismeretlen helyek varázsa, a kaland olykor csábítóbb. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos az életünk nem elég hosszú ahhoz, hogy folyton ugyanoda térjünk vissza, így nem maradna idő másra.

      Törlés

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről