2012. november 23., péntek

Tenerife 2012 - Esős nap

2012. Október 18.

A sok fotó előtt- ha még emléksztek - itt tartottam a mesélésben....kicsit visszahozom az utolsó sorokat, hogy beugorjon, hol is tartottunk. 

Amikor elindulunk a Botanikus Kertbe, nem hogy nem esik az eső, de kisüt a nap és még azon morfondírozunk, hogy nem kentük be magunkat naptejjel. A botanikus kert minden egyes alkalommal tud még újat adni, mindig felfedezünk nekünk újnak számító növényeket. Most kifejezetten élvezem az új gépemmel a fényképezést, így rengeteget elidőzünk itt. Amíg aztán elkezd ismét esni az eső, és egyre erősebb lesz. Az emberek mind a bejárat fedett része alá gyülekezdnek, ott kuporgunk és rettentően fázunk egy jó ideig. Mikor látni, hogy az eső nem hagy alább, lassan elkezdenek az emberek elszállingózni és tudjuk, nekünk is ez lesz a sorsunk.
Azon gondolkozunk, hogy fogunk egy taxit, de be kellene még előtte menni a szemközti Hipertrebol áruházba, mert akkor a mai kaját meg tudjuk venni ott és az le lenne tudva ezzel. Átrohanunk és eléggé elázunk. Veszünk halat és innivalókat. A fényképezőgépem bekötöm egy zacskóba és elkezdünk hazafelé rohanni. Természetesen csurom vizesek leszünk és jéghideg a lábam, mindenem, én azonnal a forró zuhany alá állok. M. meghámozza a hatalmas mangónkat, amiből csak úgy csöpög a zaft, isteni finom, ez az ebédünk. Az eső szüntelenül szakad, de azért 2-kor felmegyünk a benzinkúthoz, hogy megbeszéljük V-ékkel, hogy a strandnak lőttek és mit csináljunk. Ők is eláztak, haza akarnak menni, abban maradunk, hogy majd később átjönnek hozzánk.



Olvasunk, lustálkodunk, tévézünk, az eső meg csak ömlik irdatlanul. V-ék nem jönnek és nem tudunk hogy érintkezni, így végül megkérdezzük a recepción az ő hoteljuk telefonszámát és felhívjuk őket. Később átjönnek és eláll az eső, elmegyünk a városba sétálni. 10 körül érnénk haza, de most ők akarják, hogy még menjünk át hozzájuk, mert van egy csomó sörük és nem fog elfogyni, ha nem segítünk. Így aztán még náluk vagyunk egy darabig. 17 fokra hűlt le az idő. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről