2012. november 25., vasárnap

Tenerife 2012 - Hazautazás

2012. Október 20.

8:30-kor kelünk és 11-ig a szobában maradunk, készülődünk a hazaútra. Ismét meleg, jó idő van. Jajj, nagyon utálom, hogy haza kell menni! Még tankolunk és nagyon hamar kiérünk a reptérre, ami még fél órára sincs tőlünk. Az autót senki sem nézi meg, leparkoljuk egy helyre és leadjuk a kulcsot, ennyi az egész. Nagyon lazán veszik. A hazaútról már nincs mit írnom, minden simán zajlik, azt a riasztó hírt leszámítva, amikor úgy egy órával az érkezésünk előtt bejelenti a pilóta, hogy nem tudunk leszállni Münchenben az áthatolhatatlan köd miatt és Stuttgartban kell landolnunk. Igazából olyan fáradt vagyok, hogy nem is igazán húzom fel magam, de már csak a másnap szabad és csomó tennivaló van otthon, nem lenne jó, ha a holnapi nap vonatozással telne el. Végül mégis sikerül Münchenben landolnunk és eszembe jut a tavalyi hazaút Lanzarotéról. Ugyanez az esti Iberia járat volt és ugyanilyen hihetetlen köd volt, komolyan még fél métert sem lehetett látni. Fogalmunk sem volt, hol a föld és a pilóta is csak készülékekkel, vakon landolt. Azért örültünk, hogy jó helyre tette le a gépet. Undorító az ilyen áthatolhatatlan köd és nagyon le tudja hangolni az embert a szép napos nyaralás után. Hát ennyi volt. Ötödször Tenerifén, ahol egészen biztosan lesz hatodszor is!
Ez a beszámoló is végetért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről