2013. november 29., péntek

Fuerteventura - Semmittevés

2013. November 9. 

Sokáig alszunk és ma még rosszabb idő van, mint tegnap, délig ki sem dugjuk az orrunkat a szobából. Azaz néha kiszaladok és kémlelem az eget. Úgy néz ki, hogy megint csak El Cotillo felé vannak felszakadozva a felhők, így hosszas töprengés után úgy döntünk, oda megyünk szerencsét próbálni és ha ott süt a nap, akkor strandolni fogunk ma. Így is lesz. Bár a szél szokás szerint igen erős, alig tudjuk felállítani a strandsátrat is, de megbírkózunk vele, Szardínián is minden nap ugyanez volt, így már van hozzá taktikánk. Keveset fürdünk, a víz iszonyatosan hideg, sokkal hidegebb, mint tavaly Tenerifén volt. 3 órán át bírjuk csak a szél és a homokszemcsék ostromát és feladjuk a küzdelmet, hazamegyünk. 
Kíváncsiságból lemegyünk még a házunk előtti parthoz, hiszen pár napja itt vagyunk és azt sem tudjuk, az hogyan néz ki. Sziklás, fürdésre nem alkalmas. 

Gyűjtök pár lávakövet egy ismerősömnek, aki kérte, zuhanyozunk és bemegyünk a városba pár apróságot venni és éttermeket nézegetni, hogy hova is menjünk majd holnap este. Végül bevásárolunk vacsorára halakat, amiket grillezünk és bent, a tévé mellett esszük meg, mert kint meg lehet fagyni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről