2014. december 21., vasárnap

La Réunion - Déli partok

Novermber 25.

Utána több helyen megállunk a sziklás partokon, ahol erős kontrasztot ad a zöld fű, a sok vacoa pálma, a koromfekete lávakövek és az óceán mélykékje. 


























Elnézünk a Foret de Mare Longue-be, ami egy erdő, ahol több tanösvényen is végig lehet menni. Elindulunk az egyiken, de egy idő után rájövünk, hogy nem fog újat mutatni, mindig ugyanazok a növények jönnek és egy órás lenne az út, inkább másra szeretnénk szánni ezt az időt, mert az idő rohan sajnos. 






Ezután egy botanikus kertbe megyünk, de erről olyan sok fotó van, hogy az egy külön bejegyzés lesz. 

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép helyeken jártatok, csodásak a képek, hihetetlen színvilág! :-)

    VálaszTörlés
  2. Ez a partrész nagyon különleges,imádom a sziklás partokat!

    VálaszTörlés

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről