2014. december 14., vasárnap

Megérkezetünk Réuninról és Mauritiusról


Megérkeztünk. 
Rengeteg írnivalóm lesz, de ehhez idő kell, és csak két napom van még szabad, utána dolgozni kell, így nem ígérem, hogy a beszámolóm turbó gyorsasággal indul, de megpróbálok holnap legalább egy összefoglaltót írni. 
La Réunion fantasztikus volt, nem is tudom, hogyan fogom szavakkal elmesélni. :-) 

3 megjegyzés:

  1. Kedves Flögi!

    Kérésednek megfelelően a bejegyzésedet töröltem és a döntésed tiszteletben tartom.
    Nem akarok senki tollával ékeskedni, (ezért is kérek mindenkitől engedélyt...) csak a jelenlegi munkám mellett (7 napot dolgozok egy hónapban) van időm a blog írásra és úgy gondoltam, hogy a saját utazásaimat kiegészítve másokéval, jó időtöltést tudok nyújtani azoknak, akiknek nincs ideje vagy lehetősége a világ felfedezésére. (Sajnos egyre többen vannak ilyenek.)
    Jónéhányan már jelezték, hogy csatlakoznak a bloghoz, illetve a blog támogatja a következő "Járatlan utakon fesztivált" is. Ezzel párhuzamosan megpróbálom valamilyen formában támogatni a többi világutazót is. Csak úgy hobbiból, mert van rá lehetőségem.
    Ha meggondolod magad, szívesen látunk az egyre bővülő olvasói és publikáló csapatban.
    Még egy kérdés: a blogod elérhetőségének megjelenítéséhez hozzájárulsz az "ajánlott blogok" listájában?

    Üdvözlettel: Attila

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a megértésed és természtesen örömmel veszem, ha a blogomra mutató linket teszel fel az oldalara.
      üdv, Andi

      Törlés
  2. Isten hozott Titeket megint itthon !! Várom nagyona beszámolót !!!
    Nóra /Tirolból

    VálaszTörlés

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről