2015. május 8., péntek

Drezda - Régi piactér és a belváros

A Nagy Kert után villamossal a régi piactérhez mentünk, ahol éppen "népünnepség" volt, azaz ilyen búcsú szerű (mini Oktoberfest) rendezvény. Itt ettünk sült kolbászt és ittunk sört, és mentünk még egy kört a belvárosban, mindenütt, ahol már egyszer jártunk, de most esti fényviszonyok között egészen más megvilágításban látva ugyanazon épületeket.

















Utána ismét gondolkoztunk, hogy estére bent maradunk a városban fotózni, de még vagy két órát kellett volna várni, hogy besötétedjen és mivel ismét eléggé fáradtak voltunk, megint hazamentünk és így nem lett Drezdáról esti kép.












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről