2015. május 28., csütörtök

Magyarország - Siklós

Majdnem egy órával később értünk a tervezettnél Siklósra, ahol a dzsámit már meg sem néztük, de a várban is jóformán futólépésben mentünk keresztül. Sajnos totálisan elszámoltuk magunkat a távolságokkal és idővel is. 
A siklósi vár mindannyiunknak nagy csalódás volt. A híre szerint valami nagyon klasszat vártunk el. Sokalltuk az 1.500 Ff/fős belépőt és hogy ezért csak egy belső várudvart nézhettünk meg, meg egy kinzókamrát és egy bábukkal berendezett termet. A többi rész nem volt látogatható és ekkora összegért, ez nekünk nagyon gagyi volt, amit most nem is bántunk, mert többre amúgy sem futotta volna az időnkből. 


15 órára kellett Vízvárra érnünk, ahol egy csónakos madármegfigyelő túrát foglaltunk és amikor gps kiszámolta, hogy 103 km, 2 óra az út, kisebb szívrohamot kaptam, mert a térképen nézve mindez sokkal rövidebbnek tűnt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről