2015. május 19., kedd

Magyarország - Budapest - Dunai hajózás

A következő napon Budapestről, a Szent Gellért térről hajóztunk el a BKV, menetrendszerinti D12-es hajójával a Római Fürdőig, ami hihetetlen két óra hosszát tartott, mert a hajó minden "fűnél-fánál" megáll. a panoráma miatt viszont kihagyhatatlan kirándulás ez minden budapestinek és turistának is. Minimum heti bérlet kell hozzá (vagy havi), különben 850 Ft egy menet erre a távra felnőttnek. Menetrendek az interneten találhatók és bármelyik megállónál fellehet szállni. 

Szerencsére szép időt fogtunk ki, csak a hajó dízelgőzei bódítottak el minket nagyon. A Római parton hekket ettünk ebédre és utána egy másik hajóval visszahejókáztunk. 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről